Kjøpsbetingelser

Avtalen

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregisrering.  Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Priser og leveringskostnad

Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, inkluderer merverdiavgift. Porto kommer i tillegg på alle bestillinger med verdi under fastsatt nivå for gratis levering. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, gis i bestillingsløsningen før bestilling er foretatt.

Leveringstid

Bestillinger blir vanligvis sendt innen 48 timer på hverdager. I noen tilfeller kan det ta 1-3 dager ekstra. Vi gjør imidlertid vårt ytterste for å holde leveringstiden så kort som mulig, og får mange gode tilbakemeldinger på rask leveringstid. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager i Bergen.

Betaling

Vindufolie.no har vært i drift i over 15 år, og vi håper du føler at det er trygt å handle hos oss. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer som PayPal, Bambora og Stripe til å stå for betalingstransaksjonene. Hele nettbutikken er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet og Vindufolie.no har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.

Betalingskort blir først belastet etter at etter at ordren er behandlet og sendt fra oss.

 

Skadet pakke

Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på utleveringsstedet: Meld fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen: Ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til utleveringsstedet og fyll ut et skadeskjema. Personalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss.

Angrerett, reklamasjon og retur av varer

Ved kjøp på nett har du som kunde rett til å angre kjøpet ditt etter angrerettlovens bestemmelser.

Angreretten innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet ditt innen 14 dager. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar bestillingen. Hvis du angrer hele ditt kjøp, tilbakebetaler vi beløpet for varene og standard fraktkostnad for forsendelsen. Ved bruk av angreretten på deler av bestillingen, betaler vi tilbake beløpet på varen(e) som returneres.

For kunder i Norge gjelder 2 års reklamasjonsrett jfr. Kjøpsloven. Reklamasjon gjelder ikke vanlig slitasje, kun produksjonsfeil.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny.  Folien må ikke være fjernet fra papiret den ligger på.  Tilbudsvarer dekkes ikke av retur-/angreretten. Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt på post@vindufolie.no så fikser vi dette så enkelt som mulig for deg!

Returkostnaden dekkes av kunde og bestillingsbeløpet vil bli tilbakeført til kunde når returen er kommet Vindufolie.no i hende eller bevis for forsendelse er mottatt.

Kontakt og support

Kontaktinformasjon og kontaktskjema kan du finne via denne lenken.

Sikkerhet og personvern

Vindufolie.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Du finner utvidet informasjon om hvordan vi håndterer sikkerhet og personvern via denne lenken.

Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.