Monteringsanvisning

Montering av vindufolie

Underlaget bør holde minst 10 plussgrader ved montering. Folien er fortrinnsvis beregnet til innvendig bruk men har også blitt brukt utendørs og vi har ikke fått klager på dette.

  1. Rengjør underlaget grundig. Fettflekker fører til at folien ikke fester seg, og andre flekker kan synes gjennom folien.
  2. Lag en blanding av vann og et par dråper oppvaskmiddel (for eksempel Zalo), og påfør rikelige mengder av blandingen på vinduet med en sprayflaske eller svamp.
  3. Ta bekyttelsespapiret og montér folien på underlaget. Den siden som vender mot beskyttelsen skal legges mot underlaget. Dersom folien er stor, kan det være en fordel å fjerne beskyttelsespapiret litt og litt ovenfra. Det kan være lurt å være to personer ved montering.
  4. Press forsiktig ut vann og luft med den vedlagte glatteren.

Rengjøring av folien: Bruk en myk, fuktig klut og mildt rengjøringsmiddel. IKKE bruk etsende stoffer.

Fjerning av folien: Folien er uten lim. Du kan derfor med enkelhet fjerne folien. Du løsner folien i et hjørne og sliter den av.

Add address

Norge

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes fjor eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.