Monteringsanvisning


Underlaget må holde minst 10 plussgrader ved montering. Folien er fortrinnsvis beregnet til innvendig bruk. Innvendig vil holdbarheten være 5 - 7 år. Ved utvendig bruk vil den ikke vare like lenge. Da det er store klimaforskjeller i Norge, kan vi ikke gi noen garanti med hensyn til holdbarhet. Folien tåler inntil 70 varmegrader og inntil 40 kuldegrader.

  1. Rengjør underlaget. Skjær eller klipp til folien i ønsket størrelse.
  2. Lag en blanding av vann og litt oppvaskmiddel (f.eks. Zalo) og påfør rikelige mengder av blandingen på vinduet med en sprayflaske eller en svamp. Ikke la det komme vann på beskyttelsespapiret så lenge folien ligger på - det kan nemlig føre til at beskyttelsespapiret blir limaktig og fester seg til folien. Papiret blir da vanskelig å fjerne fra folien.
  3. Ta av beskyttelsespapiret og plasser filmen der du ønsker den. Den siden av folien som vender mot beskyttelsespapiret skal legges mot vinduet. Dersom arket er stort kan det være en fordel å fjerne beskyttelsespapiret litt og litt.
  4. Press ut vann og luft med vedlagte glatter.

Rengjøring av folien. Bruk en myk, fuktig klut og mildt rengjøringsmiddel. IKKE bruk etsende stoffer. Fjerning av folien. Folien er uten lim. Du kan derfor med enkelhet fjerne folien. Du løsner folien i et hjørne og sliter den av.